朝野家スタッフのblog

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/// 【絶対に旨い香住蟹の食べ方】 ///

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朝野家は『絶対!お勧め9月解禁、朝野家・香住蟹1枚付き「特選」プラン 』の会席料理で、1枚丸々の香住蟹を食べるのも美味しいのですが、今日は朝野家の裏メニューを紹介します。私が子供のころに食べいた、蟹の甲羅焼きを朝野家スタイルに調理いたしました。本当に美味しくて、笑顔がこぼれま~す。


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『香住蟹の贅沢甲羅焼』です。甲羅の味噌と蟹足身を甲羅に入れて、葱、黄身、田舎味噌を火にかけて、甲羅焼にします。ぜひ!ジューシーで美味しい「香住蟹」が一度に味わえます。

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ふつふつと温まってきたら、黄身を割って混ぜます。何とも言えない蟹と味噌の香りが鼻をくすぐります。

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黄身が固まらないうちに召し上がれ!スプーンで白ご飯にかけて、ガサガサと口に流し込みます。

少しガサツな食べ方ですが、至福の喜びを感じる瞬間です。ぜひ一度、お試しください。こはん3膳は保証します。

Asanoya is selling [September permission and plan with 1 of Asanoya Kasumi-crab], it's also good to eat 1 of full Kasumi-crab, the Secret menu is introduced.

"Luxurious shell baking of Kasumi-crab" fermented soybean paste of a shell and a crab meat are put in a shell and the leek, the yolk and the bean paste with oats are made shell baking to the fire.

By all means! Juicy and good "Kasumi-crab" can be tasted together.If it's becoming warm bubbly, yolk is broken and mixed. The fragrance of the crab and the fermented soybean paste which can be called nothing tickles a nose.

We poured into the mouth. It's a little rough how to eat, but it's the moment delight of paradise is felt. Please try once by all means.


by asanoyayu | 2016-08-25 08:39 | 美味彩宴